Video: Puan Salip Ganjar!

waktu baca 1 menit

KEMPALAN: Opo iku “tunjek poin”

Jare wong londo “to the point” nek ngomong opo-opo langsung sampekno opo karepmu, gak usah kakehan puniko ngalor ngidul.

Tapi awak dewe iki lak londo ireng, dadi “tunjek poin” ngomong blakrak-an ngalor ngidul, rasan-rasan soal opo ae. mulai teko politik, ekonomi, sosial, budaya, sampek soal panganan utowo badok’an.

Wis ayo dulur ndang dipendeliki, iki lo acarae awak dewe “to the point”…eh..”tunjek poin”

Ojo Lali
Subscribe, Share, Like, Comment.
Ben iso lanjut terus olehe tunjek poin. Suwun Lur..

BACA LAINNYA

0

Lanjutkan

Kempalan News
0

Banyuwangi

Kempalan News
0

Gus Miftah dan Gus Miek

Kempalan News
0

Azan

Kempalan News
0

2024 Ikut Jokowi

Kempalan News
0

Kartel Minyak Goreng

Kempalan News
0

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *