Menu

Mode Gelap

kempalanalisis · 19 Nov 2021 05:22 WIB ·

Ahok Nyalahno Beledek, Ngritik Jokowi = Bledek

KEMPALAN: Opo iku “tunjek poin”

Jare wong londo “to the point” nek ngomong opo-opo langsung sampekno opo karepmu, gak usah kakehan puniko ngalor ngidul.

Tapi awak dewe iki lak londo ireng, dadi “tunjek poin” ngomong blakrak-an ngalor ngidul, rasan-rasan soal opo ae. mulai teko politik, ekonomi, sosial, budaya, sampek soal panganan utowo badok’an.

Wis ayo dulur ndang dipendeliki, iki lo acarae awak dewe “to the point”…eh..”tunjek poin”

Ojo Lali
Subscribe, Share, Like, Comment.
Ben iso lanjut terus olehe tunjek poin. Suwun Lur..

Artikel ini telah dibaca 41 kali

Baca Lainnya

AFF 2020, dan Kelompok Pelangi yang Mewarnai

8 Desember 2021 - 15:13 WIB

Semeru Mbledos Risma Ngowos

8 Desember 2021 - 05:59 WIB

Jenderal Dudung, dan Tausiah Tak Bersandar

6 Desember 2021 - 11:20 WIB

Aksi 212 Dicegat, Rakyat Nekat | Sak Iki Haul Km 50..!

6 Desember 2021 - 06:31 WIB

Pikiran Positif Anies, dan Kekhawatiran Dahlan Iskan Tuai Kebenaran

5 Desember 2021 - 11:24 WIB

Maksud Baik Risma

4 Desember 2021 - 13:19 WIB

Trending di kempalanalisis